Autosource Group-koncernen opruster med en stærk intern profil, nemlig Marius Boie. 

Marius har været en del af Flexlease.nu Aarhus siden 2020, hvor han har leveret imponerende resultater og udvist et stort engagement, som ikke har været til at overse.

I en kombination af Marius’ enestående kompetencer og egne ambitioner tiltrådte han pr. 1. februar 2022 stillingen som Group Sales Advisor på tværs af alle vores selskaber.

Talentudvikling – intens brobygning mellem teori og praksis

Marius bliver sideløbende med sin nye position og nye problemstillinger en del af et skræddersyet og specialiseret talentudviklingsprogram hos os. Et talentprogram, der har fokus på at udnytte hans udviklingspotentiale til fulde.

Marius begynder derfor på en HD (videregående diplomuddannelse), hvor han blandt andet bliver fodret med viden om økonomi, ledelse og salg, som han kan bruge målrettet i sit arbejde hos Autosource Group-koncernen.

Denne kombination, mener vi, er det absolut bedste grundlag for at skabe det stærkeste fundament og udvikle Marius som det vaskeægte ASG-talent, som han er.


Udforsk dine karrieremuligheder hos Autosource Group

Har du også ønsker om at udvikle dig fagligt og tage dine karrieremål til nye højder? Hos Autosource Group vil vi gerne imødekomme vores medarbejderes drømme og ambitioner, og derfor prioriterer vi talentudvikling og videreuddannelse sideløbende med din ansættelse. På den måde får du mulighed for at udvikle dine kompetencer og blive fagligt udfordret, så du altid er topmotiveret og nysgerrig på fremtiden.