Er du skarp til tal og brænder du for at blive en del af en koncern, hvor du kan være med til at optimere på data og forretningsgangen? Hvis ja, så har du nu mulighed for at blive projektleder hos Autosource Group.  For vi er nemlig lige nu på udkig efter endnu et talent, der har lyst til at være med på vores spændende vækstrejse og løbende optimere på vores forretningsprocesser.

Hvem er vi?

 

Autosource Group er en SaaS-virksomhed og dansk bilkoncern, der i alt har 4 selskaber under sig – ASG CARE, SplitleasingDanmark, ASG Digital og Flexlease.nu. Vi har eksisteret i 10 år, og vi leverer alt fra professionel bilrådgivning til revolutionerende softwareløsninger til bilbranchen. Vi er også Danmarks største administrationshus til splitleasing.

Vi er en koncern i kraftig vækst, og derfor har vi brug for en dygtig profil til at optimere på vores data, processer og arbejdsgang på tværs i koncernen.

Mand sidder og koder foran computer

Er du talentet, vi leder efter?

Vi forestiller os, at du f.eks. er nyuddannet, og at du er en sand digital native, og derfor har du en helt naturlig interesse i og forståelse for dataoptimering. Du har gode kommunikative evner og god digital kompetence, som gør, at du forholdsvist let kan være med til at procesoptimere på fordeling af data i koncernen. Vi sørger for en god introduktion med en oplæring, der er udarbejdet på baggrund af din erfaring og dine kvalifikationer. Derfor forventer vi heller ikke, at du nødvendigvis har mange års erfaring som controller.

Dine kvalifikationer

  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med BI
  • God til at analysere og optimere på arbejdsprocesser
  • Naturlig interesse i og forståelse for data
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med Zoho
  • God til at optimere og analysere på forretningsgange og dertilhørende kommunikation
Kodning i Autosource Group

Kickstart din karriere hos os

Hos os får du et hav af muligheder, og drømmer du om at være med til at optimere på forretningsgange i et større udviklingshus? Så er du landet det rigtige sted. Som projektleder for data og procesoptimering vil dit primære fokus være på at optimere og forbedre vores data flow på tværs i hele koncernen. Derfor har vi brug for et skarpt hoved og struktureret mindset, der kan hjælpe os med at sikre, at samtlige af vores forretningsgange er optimeret til fulde. Din opgave består derfor i at have løbende kontakt til alle selskaber og komme med forbedringsforslag til optimering af data og arbejdsprocesser – alt sammen i tæt dialog med vores udviklingsdirektør.

Skal du med på vores vækstrejse, kan vi tilbyde dig:

Et job blandt passionerede, dygtige og ambitiøse kollegaer. Vi er en flad organisation med en sund kultur, der bærer præg af en uformel omgangstone. Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt inden for optimering af administrative arbejdsgange og dataoptimering på tværs i hele koncernen. Du vil få en vekslende hverdag med en bred berøringsflade. Samtidig bliver du en del af en helt særlig arbejdsplads, hvor en idé aldrig er for skør, og hvor udvikling og procesoptimering er de helt store buzzwords. Vi gør en del for at afholde medarbejderarrangementer – alt fra større og mindre fredagsbarer til sjove firmafester, da det er vigtigt for os og vores kultur, at vi har en god relation på tværs i koncernen.

Praktisk:

Lyder stillingen som noget for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og evt. andre relevante dokumenter. Du skal sende det hele til: HR-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Projektleder”.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat.
Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores udviklingsdirektør Jonas Pasgaard Krogh på tlf.: +45 29 70 07 00 eller jpk@autosourcegroup.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.