Er du i gang med en videregående uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller lignende, og er du parat til at omsætte dine teoretiske kompetencer til praksis, så din viden og energi kan komme i spil, for at være med til at brede budskabet om vores digitale løsninger og værktøjer til fremtidens bilbranche? Så er du måske vores nye praktikant.

Vi er på udkig efter en topmotiveret og arbejdsom studerende, som ønsker et udfordrende, lærerigt og praktisk fagligt praktikforløb. Som marketingpraktikant hos Autosource Group vil du få en unik mulighed for at få hands-on-erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for kommunikation og marketing.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Content marketing til websites og SoMe – på tværs af flere selskaber – det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til WordPress, men det er ikke et krav
  • Nyhedsbreve med fokus på både B2B og B2C kunder
  • Udarbejdelse af visuelt materiale som one pagers, foldere, flyer mm.
  • Intern kommunikation og koordinering af events
  • … og meget andet

Vi forventer, at du er struktureret, god til at overholde deadlines og ønsker at være en del af et fagligt dygtigt team, hvor holdånd og kollegial sparring er essentielt for kvaliteten af vores arbejde og ikke mindst vores gode sammenhold.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som marketingpraktikant i Autosource Group vil du få mulighed for at arbejde selvstændigt, kreativt og få ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Du bliver du en del af stærk kultur, hvor atmosfæren er løs, og hvor vi møder hinanden i øjenhøjde uanset afdeling og stilling. Du bliver en del af en ambitiøs marketingafdeling bestående af fem alsidige kollegaer, der har indgående kendskab til alt fra SEO, Google Ads, SoMe til stor erfaring med digital marketing. Der er ikke mange dage, der er ens, og det går ofte stærkt, så du skal trives i et miljø, hvor du ret hurtigt kommer til at løbe med opgaverne – dog altid i tæt koordinering og sparring med teamet.

Praktikforløbet er ulønnet og vil strække sig over eftersårssemesteret 2022. Vi ser gerne, at du har opstart i august/september, og at du kan arbejde omkring 30 timer om ugen på vores kontor i Odense SV.

Hvem er vi?

Autosource Group er et digitalt kompetencehus og dansk bilkoncern, der har fem selskaber under sig – ASG CARE, SplitleasingDanmark, ASG Digital, 1001-biler og Flexlease.nu. Vi har eksisteret i 10 år, og vi leverer alt fra professionel bilrådgivning til softwareløsninger til bilbranchen.

Skal du kickstarte din karriere hos os?

Send os din ansøgning og dit CV til HR-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Marketingpraktikant – Autosource Group”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing & Communication Sascha Bønnelycke Sørensen på sbs@autosourcegroup.dk eller +45 41 26 99 46