Udforsk dine karrieremuligheder hos os

Drømmer du om at blive en del af en innovativ virksomhed i vækst?

Vi har en vision om at være “best in class”. Derfor investerer vi i vores medarbejdere. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at dit potentiale som medarbejder bliver udviklet fuldt ud. På den måde står vi alle stærkere til at imødekomme fremtidens udfordringer og opgaver.

 

Vil du gerne udvikle dine faglige kompetencer eller videreuddanne dig sideløbende med din ansættelse hos os, så bakker vi 100 % op om det.

Hos os er der garanti for, at du bliver fagligt udfordret, for vi ønsker nemlig topmotiverede og engagerede medarbejdere, der er nysgerrige på fremtiden, og som har lyst til at bidrage yderligere til vores succes. 

 

Vi samarbejder med SDU

Vi tror på den digitale fremtid, og det er en af grundene til, at vi stræber efter at udvikle branchens bedste innovative og konkurrencedygtige IT-løsninger. Derfor samarbejder vi med SDU, som giver os mulighed for at udfordre studerende med faglige problemstillinger, som kan være med til at løse morgendagens komplekse udfordringer.

For vi tror på, at nye unge talenter skal være med at skabe og forme den digitale fremtid, som vi alle kigger ind i. 

To rådgivere i Århus står og snakker

Skab fundamentet for din fremtid

I fællesskab skræddersyer vi det helt rette talentudviklingsprogram, så det passer til lige præcis dine ambitioner og interesseområder.

Nyt ASG-talent: Marius Boie

  Autosource Group-koncernen opruster med en stærk intern profil, nemlig Marius Boie.  Marius har været en del af Flexlease.nu Aarhus siden 2020, hvor han har leveret imponerende resultater og udvist et stort engagement, som ikke har været til at overse. I en...