Vi udvikler og investerer både i softwareløsninger og mennesker


En af nøglepersonerne, som er med til at gøre det muligt at for ASG at drive vækstrejsen, er blandt andet Jonas Pasgaard Krogh, som har været en del af Autosource Group siden januar 2021. Hans fornemmeste opgave var og er til stadighed at stå i spidsen for hele koncernen og agere styrmand for den strategiske og kommercielle udvikling på tværs. Derfor er Jonas helt nede i materien på samtlige selskaber i tæt parløb med Kent Bernsdorf, der er CEO og Founder.
 

Kent startede rejsen tilbage i 2009 i et mørkt malerlokale i Odense. Dette blev startskuddet for Flexlease.nu, som leverer professionel bilrådgivning, men som i dag også på mange måder er katalysator for de fuldautomatiske softwareløsninger, som hele bilbranchen nu får gavn af. Kent så nemlig et behov for at digitalisere de mange manuelle og tidskrævende arbejdsgange, som han selv oplevede i sin dagligdag som bilrådgiver. Derfor har Autosource Group de sidste år opbygget en stærk ekspertise inden for markedet for softwareløsninger, der digitaliserer bilbranchen og optimerer de salgsmæssige processer.  Men denne udvikling og fremdrift havde aldrig være realiserbar, hvis man fra ledelsens side af ikke havde investeret i menneske hænder og komptencer. 

{

“Vi har fået opbygget en stærk ekspertise inden for dette område, og vi arbejder fortsat konstant og hele tiden på at videreudvikle og positionere os. Vi ved erfaringsmæssigt, at softwareløsninger skaber vækst i bilbranchen, og dette vækstpotentiale vil vi sikre bliver ved med at eksistere og vokse til gavn for vores kollegaer i hele branchen. Men det kan vi kun, hvis det fortsat er det rigtige hold, der er sat i hele huset.” udtaler Jonas Krogh.

Interne behov skaber tidsbesparende løsninger for hele

bilbranchen

Vi arbejder hver dag for at løse morgendagens komplekse og tunge arbejdsgange med fuldautomatiserede softwareløsninger, faglig rådgivning og fordelagtige abonnementsløsninger.  

Dette er muligt, fordi koncernen har fået sammensat et stærkt hold af fagligt dygtige medarbejdere på tværs i alle lag, og med mere end 20 dygtige in-house softwareudviklere siddende til at udvikle nuværende og nye softwareløsninger.

Det skaber et helt unikt arbejdsmiljø hvor forandring, tillid og innovation går op i en højere enhed. 

{

Bilbranchen kan være bøvlet og en smule outdated. Vi ser derfor store muligheder i optimering og digitalisering af samtlige processer, fordi vi selv har siddet med problematikkerne internt flere steder. Vores tilgang til en tidskrævende arbejdsproces har og vil altid være, at det skal løses. Så vi har formået at se store muligheder og potentiale i de udfordringer, der har været. Det er sådan mange af vores softwareløsninger er blevet til virkelighed.” Det fortæller Jonas Krogh, som også har været med på opkøbet af 1001 BILER, der har digitaliseret importprocessen for private forbrugere.

 

Kulturen skaber fremtiden

 

Jonas Krogh står ikke kun i spidsen for konceptudvikling, produktudvikling og kommercielle beslutninger, han har også en central og vigtigt rolle, når det kommer til koncernens kultur. For koncernen har også klart mål om fortsat at værne om sine værdier og udvikle sine medarbejdere, så ASG ikke kun er kendt for sine softwareløsninger, men i den grad også sin stærke kultur. 

 

{
 

”Autosource Group skal være Fyens foretrukne og bedste arbejdsplads. Det er en ambition, som vi kun kan komme i mål med, hvis vi gør en fælles aktiv indsats. Kultur skal ikke være tre nøgleord på en mussemåtte.”, siger Jonas Krogh.  

 

 

Derfor har ASG en stærk vision om, at alle medarbejdere skal opleve et tæt samarbejde, der er båret af en velfunderet kultur, hvor tillid, ærlighed og faglighed gennemsyrer hele koncernen og dermed sætter retningen for både menneskelig udvikling og produktudvikling.

Denne vision er én af årsagerne til, at man har ansat Bente Villberg som Head of People & Culture.
Bente kommer med en stor portion faglig viden inden for HR, rekruttering og employer branding

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om os eller vores produkter.

Husk, vi er altid på udkig efter talenter, der drømmer om at kickstarte eller udfordre sin karriere.