Fuldautomatisk leasingberegner

ASG Digitals universale leasingberegner er udviklet og skræddersyet efter bilbranchens stigende behov for en digital leasingberegner,
der enkelt og øjeblikkeligt beregner komplicerede leasing-regnestykker og kan udregne serviceaftaler direkte fra beregneren.

 

Rådgiver sidder og snakker i telefon foran computer

Øger effektiviteten

Inkludér serviceaftaler

Tilgængelig døgnet rundt 

To mænd snakker med biler i baggrunden

Øg effektiviteten med vores automatiske leasingberegner

Leasingberegneren er hjemmet for vores og mange bilforhandleres leasingaftaler. På tværs af privat-, erhverv-, sæson- og splitleasing bor tusindvis af leasingaftaler i overskuelig orden.

Vores leasingberegner øger effektiviteten i din virksomhed, da den er nem og intuitiv at navigere i og kan tilgås døgnet rundt – også i ferier og på helligdage – fra en hver enhed. Den fuldautomatiske beregning øger din fleksibilitet uden at gå på kompromis med funktionalitet og responstid – vi giver dig mere kvalitetstid med dine kunder. 

Tilbyd dine kunder serviceaftaler direkte fra leasingberegneren

Du kan tilbyde dine kunder serviceaftaler direkte fra vores leasingberegner. Det er nemt, hurtigt, og du sørger for at holde din kunde i hånden og skabe tryghed og tillid. Det er enkelt at tilføje til tilbuddet. 

Det er samtidig muligt at skræddersy serviceaftalen med præcis de dækninger, som kunden ønsker uden at gå på kompromis. Du kan nemt til- og fravælge tilvalgsdækninger, og se prisen med det samme. Dette gør processen mere enkel og hurtig. 

Vi følger en landsdækkende pris på serviceaftalerne, men tilbyder også, at dit eget værksted og dine egne værkstedspriser bliver opsat til din beregner.

En hånd der skriver på nogle papirer
Fronten på en BMW M2

Beregn enhver leasingform

Vores universale leasingberegner giver dig mulighed for at beregne alle leasingformer – så du kan tilbyde din kunde den bedste løsning for dem. Det er nemt ved bare ét enkelt klik at skifte fra en leasingform til en anden. ASG digital tilbyder samtidig adgang til en fuldautomatisk afgiftsberegner.

Læs mere om afgiftsberegneren her.

 

Andre forhandlere bruger også disse produkter:

k

Handelsprisberegner

Afgiftsberegner

Bilforsikring

Skræddersyet software

Afgiftsfastsættelse

+

Splitleasing

Genberegner

Kom igang med det samme

Er du interesseret i at prøve vores universale leasingberegner? Så udfyld formularen nederenfor og bliv kontaktet. Du kan også ringe til ASG Digital på +45 70 70 75 08 for at høre mere.

En rådgiver

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om vores leasingberegner?

Kontakt:
Nikolaj Karpathakis
Digital salgskonsulent
+45 23 43 43 93
nk@autosourcegroup.dk