Bliv en del af Danmarks største og innovative administrationshus for Splitleasing. 

Vi oplever stor efterspørgsel og vækst inden for splitleasing, og derfor søger vi en selvstændig, erfaren og ambitiøs leasingkonsulent til nysalg på Sjælland. Ser du dig selv som en med stort engagement, god til at danne og opretholde relationer, så er du måske vores nye leasingkonsulent. 

Vi leder nemlig lige nu efter en skarp profil, der i fællesskab med resten af teamet kan være med til at vækste forretningen yderligere med fokus på Sjælland.

Det er vigtigt, at du er struktureret, selvstændig, udadvendt og fokuseret i dit arbejde. Det er afgørende, at du kan holde mange bolde i luften, og samtidig følge alle opgaver til dørs. Du vil indgå i et eksisterende team, hvor du får en strategisk rolle som kørende leasingkonsulent med ansvar for Sjælland.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til og erfaring med splitleasing. 

Du vil blive tilknyttet vores hovedkontor i Odense med én fast dag om ugen samt to dage tilknyttet vores kontor i Bagsværd. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Opsøgende salg bl.a. via telefon og kundebesøg, leads. Du vil være ansvarlig for pleje og opbygning af egen kundeportefølje
 • Kundemøder og bidrage til forhandling af årsaftaler
 • Undervisning af forhandlere og sælgere i brugen af vores digitale løsninger heriblandt splitleasingberegner, afgiftsberegner samt love og regler inden for splitleasing
 • Ansvarlig for pleje og opbygning af egen kundeportefølje
 • Salgsplanlægning via CRM-system
 • Rådgive nye kunder via telefon og email

Dine vigtigste og personlige kvalifikationer:

 • Du har interesse for bilbranchen samt digitale løsninger
 • Du er stærk til tal og god til at analysere data
 • Du har erfaring med ny- og opsøgende salg og måske har du allerede et stærkt netværk inden for bilbranchen på Sjælland
 • Du er god til at opbygge relationer på alle niveauer
 • Du er udadvendt og evner at skabe tillid – og gøre det komplicerede ukompliceret
 • Du trives i en særdeles selvstændig rolle, hvor du proaktivt skal opsøge nysalg

Hvem er vi?

 

Autosource Group er en SaaS-virksomhed og dansk bilkoncern, der i alt har 4 selskaber under sig – ASG CARE, SplitleasingDanmark, ASG Digital og Flexlease.nu. Vi har eksisteret i 10 år, og vi leverer alt fra professionel bilrådgivning til revolutionerende softwareløsninger til bilbranchen.

SplitleasingDanmark er Danmarks største administrationshus til splitleasing. Vi har netop vundet Børsens Gazelle pris 2021, hvilket er med til at understrege, at vi er et selskab i vækst.

Det er vores mål og ambition at give vores samarbejdspartnere, herunder bilimportører og bilforhandlere, muligheden for at øge deres salg igennem professionel splitleasingrådgivning og administration.

Det er vores mission at være den foretrukne leverandør til den danske bilbranche, der ønsker en splitleasingløsning. 

 

Mand sidder og koder foran computer

Skal du med på vores vækstrejse, kan vi tilbyde dig:

Et job blandt passionerede, dygtige og ambitiøse kollegaer. Vi er en flad organisation med en sund kultur, der bærer præg af en uformel omgangstone. Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt inden for optimering af administrative arbejdsgange og dataoptimering på tværs i hele koncernen. Du vil få en vekslende hverdag med en bred berøringsflade. Samtidig bliver du en del af en helt særlig arbejdsplads, hvor en idé aldrig er for skør, og hvor udvikling og procesoptimering er de helt store buzzwords. Vi gør en del for at afholde medarbejderarrangementer – alt fra større og mindre fredagsbarer til sjove firmafester, da det er vigtigt for os og vores kultur, at vi har en god relation på tværs i koncernen.

Praktisk:

Lyder stillingen som noget for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og evt. andre relevante dokumenter. Du skal sende det hele til: HR-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Leasingkonsulent Sjælland”.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat.
Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores udviklingsdirektør Jonas Pasgaard Krogh på tlf.: +45 29 70 07 00 eller jpk@autosourcegroup.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.