Er du en arbejdsom og kreativ sjæl? Og vil du gerne dygtiggøre dig og have hands-on-erfaring i en bred vifte af grafiske arbejdsopgaver?

Så er det måske dig, vi leder efter til et spændende praktikforløb i vores marketingafdeling hos Autosource Group i efteråret 2022.

Vi er på udkig efter en arbejdsom og topmotiveret studerende, som ønsker et udfordrende, lærerigt og praktisk fagligt praktikforløb. Som multimediepraktikant hos Autosource Group vil du få en unik mulighed for at få hands-on-erfaring med en bred vifte af grafiske arbejdsopgaver og en masse andet spændende. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • lave visuelt materiale til SoMe på tværs af flere selskaber, OnePagers, foldere, flyvere mv.
  • optimere og udvikle vores forskellige websites – herunder opsætning i WordPress (HTML, CSS og Javascript)
  • hjælpe med digital markedsføring – herunder stå for videoredigering, billedredigering mm. (Adobe-programmer)
  • diverse ad hoc-opgaver med fokus på grafisk design, marketing, kommunikation og web
  • … og meget andet.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som multimediepraktikant hos os får du mulighed for at arbejde selvstændigt og kreativt, ligesom du får ansvar for dine egne arbejdsopgaver.

Du bliver en del af en stærk og uformel kultur, hvor alle møder hinanden i øjenhøjde uanset afdeling og stilling.

Du bliver desuden en del af en ambitiøs marketingafdeling bestående af fem alsidige kollegaer, der har indgående kendskab til alt fra SEO, Google Ads og SoMe til stor erfaring med digital marketing og content creation.

Der er ikke mange dage, der er ens, og det går ofte stærkt, så du skal trives i et miljø, hvor du ret hurtigt kommer til at løbe med opgaverne – dog altid i tæt koordinering og sparring med marketingteamet.

Praktikforløbet er ulønnet og vil strække sig over eftersårssemesteret 2022. Vi ser gerne, at du har opstart i august/september, og at du kan arbejde ca. 30 timer om ugen på vores kontor i Odense SV.

Hvem er vi?

Autosource Group er et digitalt kompetencehus og en dansk bilkoncern, der har fem selskaber under sig – ASG CARE, SplitleasingDanmark, ASG Digital, 1001-biler og Flexlease.nu. Vi har eksisteret i 10 år, og vi leverer alt fra professionel bilrådgivning til softwareløsninger til bilbranchen.

Vil du kickstarte din karriere hos os?

Send din ansøgning og dit CV til HR-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Multimediepraktikant – Autosource Group”.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte Sascha Bønnelycke Sørensen, Head of Marketing & Communication, på sbs@autosourcegroup.dk eller på +45 41 26 99 46.

Vi glæder os til at høre fra dig.