Autosource Group –
Dit digitale kompetencehus

Vi er en SaaS virksomhed, der leverer innovative IT-løsninger til bilbranchen, banker, revisorer mfl. Vi har udviklet alt fra online bilforsikringsberegner, fuldautomatisk afgiftsberegner til automatisk genberegning (L4) af biler.

 

Fugleperspektiv af Autosource Groups kontorbygning
To rådgivere i Århus står og snakker

Hvem er vi?

I 2010 stiftede vores founder og CEO, Kent Bernsdorf, Autosource Group A/S. I dag er vi stolte af at kunne kalde os selv for en Saas virksomhed, der leverer flerstrengede løsninger og software. Løsninger der sikrer vores kunder transparens, objektiv rådgivning og fuldautomatiske software løsninger til flere brancher som bl.a. bil- og forsikringsbranchen – med en ambition om at være best in class.

I dag er vi +50 dedikerede medarbejdere med kontor i både København, Odense og Århus. Vores teams består af alt fra software- og IT-udviklere til rådgivere og fleet managers samt mange flere.

Vores vision

  • Vi tilbyder skræddersyede IT- løsninger, der er branchespecifikke

 

  • Vi stræber altid efter at yde objektiv og professionel rådgivning på tværs af brands, produkter og løsninger

 

  • Vi vil hver dag arbejde for at udvikle innovative digitale platforme, der let kan integreres med dine nuværende systemer

 

  • Vi er og vil altid være gennemsigtige og compliant i alle vores løsninger
Kvinde sidder ved computer og laver administrativt arbejde
Founder af Autosource Group

Vores udvikling

Grundstenen i Autosource Group er solidt know-how, gennemsigtighed og et brændende ønske om at turde være first movers, så vi altid leverer grundig og ærlig rådgivning med vores IT-løsninger. Ambitionen var og er stadig at sikre transparens i markedet, udvikle og levere fuldautomatiske software løsninger, der kan digitalisere tunge manuelle arbejdsgange. Fokus har fra dag et været at kigge frem mod den kommende digitale udvikling og sikre, at vores kunder gennemarbejde digitale løsninger på tværs af brancher.

Vores værdier

Vores DNA består af en sammensætning mellem samarbejde, åben kommunikation med vores kunder, ærlighed og ansvarlighed. 

Derfor arbejder vi hver dag for sikre, at vores kunder får best in class løsninger og software, der sikrer dem fuldautomatiske løsninger, der kan optimere deres arbejdsgange.

Det kan vi kun, fordi vi har et stærkt hold af innovative og professionelle medarbejdere, der har et målrettet kundefokus i alle projekter.

Kvinde går med en nummerplade i hånden
CEO / Founder - Kent

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp. 

SplitleasingDanmark:
Telefon: +45 70 70 75 08
Email: info@splitleasing-danmark.dk

ASG Digital:
Telefon: +45 70 70 72 27  
Email: info@asg-digital.dk

ASG Care:
Telefon: +45 70 44 41 44
Email: info@asgcare.dk