Vil du være med til at digitalisere bilbranchen og den digitale handel med motoriserede drømme? Bliv en del af teamet hos ASG Digital, som hjælper bilbranchen til en bedre og mere digital hverdag. Vi udvikler SaaS-løsninger og har blandt andet markedets førende produkt til beregning af handelspriser.  

Er du en erfaren udvikler, som brænder for dit fag, er det dig, vi leder efter.  

 

Uformelt team og stor frihed

Vi er et mindre team, som har en uformel kultur med gode kollegaer. Vi arbejder i en rar atmosfære med få regler, masser af frihed og mange muligheder for indflydelse. Vi lytter, tester og er i gang med en større vækstrejse med mange nye kollegaer.  Vi er tæt forbundne med vores kollegaer, som arbejder med bilerne og nyder sparring med vores ”bilfamilie”, der er derfor aldrig langt til kvalificeret input fra vores brugere. 

Dine opgaver 

Som senior PHP-udvikler kommer du til at arbejde på vores digitale abonnementsprodukter til bilbranchen. Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer i agile teams, hvor I sammen med en Product Owner står for udvikling og drift af en platform.  Dine arbejdsopgaver bliver at: 

 • designe IT-arkitektur og udtænkte tekniske løsninger 
 • udvikle webbaseret software i PHP, SQL, Laravel, JavaScript, HTML, CSS osv.  
 • sparre om tekniske løsninger 
 • specificere og dokumentere software 
 • arbejde agilt og være med til at forbedre vores måde at arbejde på. 

  Hvad forventer vi af dig? 


  Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaverne og er drevet af den gode løsning, samt ønsket om at skabe brugervenlige IT-løsninger, der understøtter brugernes behov og arbejdsgange. Det er vigtigt, at du har fokus på en åben dialog med dine kolleger om opgaver og fremdrift.  Vi forventer, at du:  

  • har professionel erfaring med udvikling af PHP-software, herunder Frontend kode (HTML, JavaScript, CSS og jQuery)  
  • har en stærk forståelse af objektorienteret kode, design patterns og IT-arkitektur  
  • har erfaring med mySQL eller andre relationelle databaser.  

  Dertil er kendskab og erfaring med Laravel en fordel, ligesom erfaring med Microservices er en fordel. 

  Vi tilbyder  

  Du bliver tilbudt en lønpakke, der afspejler dine kompetencer, kvalifikationer og resultater. Pakken vil blive sammensat, så den matcher den rette kandidat. Derudover tilbyder vi pension og sundhedsforsikring. Din arbejdsplads bliver Bondovej 16, 5250 Odense, og der er naturligvis mulighed for hjemmearbejde.  

  Hvem er vi? 

  ASG Digital er en del af Autosource Group-koncernen. Vi udvikler banebrydende IT-løsninger skræddersyet til bilbranchen, og vores mål er at skabe nemme og gennemførte professionelle løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi er altid sprængfyldte med idéer og har derfor brug for hjælp til at udføre disse. 

  Vores hovedkontor ligger i Odense SV. Her er der altid højt humør, og arbejdsmoralen er i top, hvilket gør vores travle hverdag sjov, udfordrende og ikke mindst udviklende – både personligt og fagligt. 

   

  Lever dine personlige ambitioner op til ovenstående?

  Send din ansøgning samt CV til: hr-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Senior PHP udvikler”.

  Opstart er hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.

  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:

  Morten Pedersen
  CIO
  Tlf.: 26 27 37 52
  mp@asg-digital.dk

  ASG Digital
  Bondovej 16, 5260 Odense SV
  https://asg-digital.dk/

  En rådgiver