Vil du være med til at digitalisere bilbranchen og den digitale handel med motoriserede drømme? Bliv en del af teamet hos ASG Digital, som hjælper bilbranchen til en bedre og mere digital hverdag. Vi udvikler SaaS-løsninger og har blandt andet markedets førende produkt til beregning af handelspriser.  

Er du en erfaren udvikler, som brænder for dit fag, er det dig, vi leder efter.  

 

Uformelt team og stor frihed

Vi er et mindre team, som har en uformel kultur med gode kollegaer. Vi arbejder i en rar atmosfære med få regler, masser af frihed og mange muligheder for indflydelse. Vi lytter, tester og er i gang med en større vækstrejse med mange nye kollegaer.  Vi er tæt forbundne med vores kollegaer, som arbejder med bilerne og nyder sparring med vores ”bilfamilie”, der er derfor aldrig langt til kvalificeret input fra vores brugere. 

Dine opgaver 

Som senior PHP-udvikler kommer du til at arbejde på vores digitale abonnementsprodukter til bilbranchen. Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer i agile teams, hvor I sammen med en Product Owner står for udvikling og drift af en platform.  Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Udvikle software som microservices på .NET i C#
  • Designe IT-arkitektur og udtænke tekniske løsninger 
  • Hjælpe, sparre og uddanne dine kollegaer 
  • Være intern evangelist på .NET-platformen 
  • Arbejde agilt og bidrage til at forbedre teamets arbejdsgange  

Hvad forventer vi af dig? 

Din succes i jobbet som seniorudvikler hos ASG Digital kræver, at du tager ejerskab over opgaverne og teamet. ASG søger en kollega, der er drevet af lysten til at skabe de bedste og mest brugervenlige SaaS-løsninger til understøttelse af kundernes behov og arbejdsgange. Derfor er det vigtigt, at du er proaktiv og hele tiden har fokus på en åben dialog med resten af teamet om både opgaver og fremdrift.

Hvis du derudover har solid erfaring i Azure og C# backend- og frontendudvikling samt god erfaring med distribuerede systemer, microservicearkitektur og en stærk forståelse af objektorienteret kode, design patterns og IT-arkitektur, er du lige den ASG leder efter.

Vi tilbyder  

Du bliver tilbudt en lønpakke, der afspejler dine kompetencer, kvalifikationer og resultater. Pakken vil blive sammensat, så den matcher den rette kandidat. Derudover tilbyder vi pension og sundhedsforsikring. Din arbejdsplads bliver Bondovej 16, 5250 Odense, og der er naturligvis mulighed for hjemmearbejde.  

Hvem er vi? 

ASG Digital er en del af Autosource Group-koncernen. Vi udvikler banebrydende IT-løsninger skræddersyet til bilbranchen, og vores mål er at skabe nemme og gennemførte professionelle løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi er altid sprængfyldte med idéer og har derfor brug for hjælp til at udføre disse. 

Vores hovedkontor ligger i Odense SV. Her er der altid højt humør, og arbejdsmoralen er i top, hvilket gør vores travle hverdag sjov, udfordrende og ikke mindst udviklende – både personligt og fagligt. 

 

Lever dine personlige ambitioner op til ovenstående?

Send din ansøgning samt CV til: hr-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Senior Software  Developer”.

Opstart er hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:

Morten Pedersen
CIO
Tlf.: 26 27 37 52
mp@asg-digital.dk

ASG Digital
Bondovej 16, 5260 Odense SV
https://asg-digital.dk/

En rådgiver