Hvem er du?

Vi forventer, at du er proaktiv og struktureret i din arbejdstilgang, og at du har erfaring med regnskab og bogholderi. Du finder det naturligt at række ud til relevante personer for at sikre fremdrift og eksekvering på dine opgaver. Vi leder efter en person, som vil passe ind i vores eksisterende økonomiteam, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone. Teamet består i dag af en bogholderelev samt en regnskabsansvarlig og økonomiansvarlig.

For at sikre en varieret hverdag og alsidige arbejdsopgaver, vil du få ansvar for stort set alle bogføringsmæssige opgaver relateret til flere selskaber.

Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

  • Kreditorer
  • Debitorer
  • Finans
  • Afstemninger
  • Diverse ad-hoc opgaver

Hvem er vi?

Autosource Group er et digitalt kompetencehus og dansk bilkoncern, der har fire selskaber under sig – ASG CARE, SplitleasingDanmark, ASG Digital og Flexlease.nu. Vi har eksisteret i 10 år, og vi leverer alt fra professionel bilrådgivning til softwareløsninger til bilbranchen. Vi er ca. 50 medarbejdere. Vi er en koncern, der prioriterer et sundt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Der er et fladt hierarki, og det vigtigt for os, at vi har godt samarbejde på tværs i hele koncernen.

Lever dine personlige ambitioner op til ovenstående, glæder vi os til at høre fra dig

Send din ansøgning til: hr-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet:
Bogholder”.

For nærmere information kontakt:
Danny Munk
Økonomiansvarlig
dm@splitleasing-danmark.dk
Tlf.: 31 48 06 96