Splitleasing

Bliv forhandler og samarbejdspartner i SplitleasingDanmark og du vil som bilimportør, bilforhandler, bank osv. kunne tilbyde dine kunder den bedste løsning inden for splitleasing. Du får mere tid i løbet af din arbejdsdag, da vi står for administrationen, der følger med splitleasingsager. 

Tre mænd står og snakker henover en sort bil

Adgang til vores beregnere

Mere tid i hverdagen

Hurtigere proces for dine kunder

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er en leasingform, der sikrer virksomheden besparelser. Splitleasing går ud på, at den samlede kørselsudgift opdeles mellem medarbejderens private og erhvervskørsel. Ved leasingaftalens start fastlægges et kørselsmønster, som eksempelvis kan være 70% erhvervskørsel og 30% privatkørsel. Som hovedregel skal man typisk have minimum 60% erhvervskørsel for, at denne leasingform kan betale sig.

Splitleasing aftalen kræver, at der bliver ført en kørebog, hvor alle ture registreres, som SKAT kontrollerer. Her kan der installeres en elektronisk kørebog, som er koblet til computeren eller en app, for at skabe det fulde overblik.

En bil der er splittet i to

Denne bil er opdelt i 70% erhvervskørsel og 30% privatkørsel

4 gode grunde til at splitlease

Spar penge

Som virksomhed betales der kun for den del, der bliver kørt erhverv, og medarbejderen betaler selv for sin privatkørsel.

Lavere kapitalbinding

Ved kontanthandel betales hele afgiften, hvorimod ved splitleasing er kapitalbindingen langt mindre, da afgiften betales månedsvis.

l

Lavere nedskrivning

Ved splitleasing betales månedsvis små rater af afgiften. Dette gør værditabet mindre, end hvis der var tale om en bil med fuld afgift.

Lavere risiko ved gensalg

En afgiftsfri bil kan handles på samme vilkår i hele EU, og derved minimeres risiko ved gensalg, når bilen er leaset afgiftsfri.

En mand der kigger i bakspejlet

Få adgang til leasingberegneren

Som splitleasingforhandler får du adgang til den fuldautomatiske leasingberegner. Vores leasingberegner tager udgangspunkt i vores branchekendskab, ekspertise og stabile medarbejderstab samt et ønske om at levere personlig service på et højt fagligt niveau. Vi står for al administrationen, der følger med dine splitleasingsager. Det sparer dig en masse administrativ håndtering. Samtidig tilbyder vi din virksomhed og dit personale professionel rådgivning og oplæring i splitleasing, så dine medarbejdere kan blive eksperter.

I vores beregnere har vi udarbejdet en portal, hvor du nemt kan beregne en splitleasingsag, vise dine kunder fordelene ved at splitlease, underskrive kontrakter, printe prisskilte og meget mere.

Styrk din konkurrenceevne og kundeloyalitet

Styrk dit salgspersonale gennem et samarbejde med SplitleasingDanmark. Vi tilbyder din virksomhed og dit personale professionel rådgivning og oplæring i splitleasing, så dine medarbejdere kan blive splitleasingeksperter.

Vi ønsker altid rådgivning af høj kvalitet, hvorfor du, i starten af vores samarbejde, gennemgår et træningsforløb. Træningsforløbet ruster dig og dine medarbejdere med viden og know-how inden for splitleasing og det tilhørende marked. Dette oplæringsforløb bliver tilpasset specifikt til dig, så hver enkelt forhandlers behov og ønsker bliver imødekommet.

Når du samarbejder med os, kan du trygt give dine kunder en god oplevelse med splitleasing, da vi er eksperter inden for splitleasing og formidling af splitleasing.

Kvinde går med en nummerplade i hånden

Har du set vores andre produkter?

i

Leasingberegner

k

Handelsprisberegner

Afgiftsberegner

Bilforsikring

Skræddersyet software

Afgiftsfastsættelse

Genberegner

En rådgiver

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at blive splitleasingforhandler og samarbejdspartner i SplitleasingDanmark?