Velkommen til SplitleasingDanmark

SplitleasingDanmark er et uafhængigt professionelt splitleasingselskab, som tilbyder den danske bilbranche korrekt administration og rådgivning omkring splitleasing.

Hos SplitleasingDanmark er det vores mål at give vores samarbejdspartnere muligheden for at øge deres splitleasingsalg igennem professionel rådgivning og administration.

Tre mænd står og snakker henover en sort bil

Mere tid i hverdagen

Hurtig og nem proces

Styrk dit salgspersonale

Rådgiver viser en bil frem til en kunde

Bliv splitleasingforhandler allerede i dag

Ønsker du at kunne tilbyde splitleasing til dine kunder, kan du med fordel blive SplitleasingDanmark-forhandler.

Når du er kunde hos os, kan du tilbyde dine kunder den mest optimale løsning inden for splitleasing. Du får mere tid i løbet af din arbejdsdag, da vi står for administrationen, der følger med splitleasingsager.

Vores leasingberegner tager udgangspunkt i branchekendskab, ekspertise inden for splitleasing samt et ønske om at levere personlig service på et højt fagligt niveau. Kontakt os og bliv en del af vores forhandlernetværk allerede i dag. 

Fordele som SplitleasingDanmark-forhandler

}

Spar tid i en travl hverdag

Som forhandler og samarbejdspartner hos SplitleasingDanmark får du mere tid i løbet af din arbejdsdag, da vi står for administrationen, der følger med splitleasingsager.

Hurtigere proces for dine kunder

Du kan hurtigere og nemmere beregne både afgift- og leasingpriser gennem vores automatiske beregnere. Dette gør processen for dig, som forhandler, nemmere og hurtigere, hvilket kommer dine kunder til gode.

Adgang til vores beregnere

Som forhandler og samarbejdspartner hos SplitleasingDanmark kan du få adgang til vores automatiske afgiftsberegner og leasingberegner, så du nemt og hurtigt kan vende tilbage med tilbud til dine kunder.

Oplæring i splitleasing

SplitleasingDanmark tilbyder din virksomhed og dit personale professionel rådgivning og oplæring i splitleasing. Vi sørger for oplæringen tilpasses specifikt til dig, så hver enkelt forhandlers behov og ønsker bliver imødekommet.

Se vores produktløsninger:

i

Leasingberegner

k

Handelsprisberegner

Afgiftsberegner

Bilforsikring

Skræddersyet software

+

Splitleasing

Genberegner

Afgiftsfastsættelse

En rådgiver

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at blive forhandler og samarbejdspartner i SplitleasingDanmark?

Kontakt:
Nikolaj Karpthakis
Markedschef
+45 26 33 20 40
nk@autosourcegroup.dk