Vores bidrag

Hos Autosource Group tror vi på, at succes handler om mere end bare forretning. Det handler om at gøre en positiv forskel i samfundet. Derfor har vi med stolthed valgt at være sponsor for forskellige gode formål.

Vi tror på, at vi som virksomhed har et ansvar for at bidrage til samfundet og hjælpe dem, der har brug for ekstra støtte og omsorg.

 

Fugleperspektiv af Autosource Groups kontorbygning
To rådgivere i Århus står og snakker

Stolt sponsor for Danske Hospitalsklovne

Vi er utroligt glade for at støtte Danske Hospitalsklovne i deres fantastiske arbejde med at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod under deres sygdomsforløb.

Vi tror på, at små handlinger kan have stor betydning, og vores bidrag til Danske Hospitalsklovne håber vi kan være med til at skabe uforglemmelige øjeblikke fulde af leg og smil, når livet kan gøre allermest ondt.

Sammen med Danske Hospitalsklovne stræber vi efter at skabe en positiv indvirkning på de indlagte børn og deres familier, og vi er taknemmelige for at være en del af denne vigtige sag.

Læs mere om Danske Hospitalsklovnes inspirerende arbejde, ved at klikke på knappen nedenfor.

Bidragsyder til Røde Kors Julehjælp

Vi er utroligt glade for at støtte Røde Kors i deres fantastiske arbejde med at give udsatte børnefamilier en glædelig jul gennem julehjælp.

Vi tror på, at alle børn fortjener en god jul, uanset deres baggrund eller situation. Derfor er vores bidrag til Røde Kors Julehjælp vigtigt for os. Vi håber, at vores indsats kan være med til at skabe uforglemmelige øjeblikke og bringe smil til de familier, der har brug for ekstra støtte i denne særlige tid.

Læs mere om Røde Kors’ inspirerende arbejde med julehjælp ved at klikke på knappen nedenfor.

Founder af Autosource Group
CEO / Founder - Kent

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp. 

SplitleasingDanmark:
Telefon: +45 70 70 75 08
Email: info@splitleasing-danmark.dk

ASG Digital:
Telefon: +45 70 70 72 27  
Email: info@asg-digital.dk

ASG Care:
Telefon: +45 70 44 41 44
Email: info@asgcare.dk